.

Hírek

Álláshirdetés: Pénzügyi-számviteli projektkoordinátor

Munkakör megnevezése: „Pénzügyi-számviteli projektkoordinátor”

Munkáltató: Hajléktalanokért Közalapítvány (RSZTOP projektiroda)

Munkavégzés helye: 1067 Budapest, Szobi u. 3., 1111 Budapest, Zenta u. 1.

Munkavégzés időtartama: Határozott idejű, munkába állás időpontjától - 2022. december 31-ig

Bővebben...

Álláshirdetés: Adminisztrátor

Munkakör megnevezése: Adminisztrátor

Munkáltató: Hajléktalanokért Közalapítvány (RSZTOP projektiroda)

Munkavégzés helye: 1111 Budapest, Zenta utca 1.

Munkavégzés időtartama: Határozott idejű: - 2022. december 31.-ig

Bővebben...

Látogatási tilalom elrendeléséről szóló határozat módosítása

Az Országos Tisztifőorvos Asszony 13305-56/2020/EÜIG sz. határozatával a kijárási korlátozást a hajléktalanok vonatkozásában feloldotta.

Tájékoztatás Hajléktalanellátás Országos konferenciájának elmaradásáról

Kedves kollégák!

Sajnálattal értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a koronavírus okozta helyzetet figyelembe véve, a Hajléktalanokért Közalapítvány kuratóriuma úgy döntött, hogy 2020-ban nem rendezi meg a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját. 

A konferencia évről-évre 250-290 fő részvételével zajlik, melynek programjai nagyrészt zárt légterekben valósulnak meg, így az idei évben, a járványhelyzet bizonytalan kimenetele miatt, felelősen nem rendezhető meg az esemény.

Mindannyian bízunk benne, hogy hamarosan levonul a járvány, véget ér a veszélyhelyzet és jövőre ismét, egészségesen és biztonságosan tarthatjuk meg hagyományos, éves szakmai tanácskozásunkat!

Megértéseteket köszönjük! Mindenkinek kitartást és vírusmentes időszakot kívánunk!

Üdvözlettel:

a Közalapítványi iroda munkatársai

Tájékoztatás intézkedésről

2020. március 8-tól az Országos Tisztifőorvos Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében látogatási tilalmat rendelt el az új koronavírus miatt.

Az intézkedés a fokozott védelemre szoruló csoportba tartozók életének és egészségének védelme, fertőzésük megelőzése érdekében történt!

Ez az intézkedés érinti a Hajléktalanokért Közalapítvány összes telephelyét, bentlakásos intézményét!

Kérünk mindenkit, hogy a látogatási tilalmat tartsa be!!!

Ezen kívül kérünk mindenkit az alapvető higiéniai szabályok betartására, hiszen a koronavírus fertőzés megelőzésére jelenleg nincs jobb eszköz.

Kérünk mindenkit, hogy figyeljen oda fokozottan az alábbiakra:

1. A legfontosabb a gyakori kézmosás szappannal! A kézmosás legalább 40 másodpercig tartson! Mindig kezet kell mosni a tömegközlekedés használata után, ételkészítés és étkezés előtt, WC-használat előtt és után, vagy ha más emberekkel való közvetlen kapcsolatba kerülés után (pl. kézfogás).

2. Semmiképpen sem szabad mosdatlan kézzel az archoz, különösen a szemhez, orrhoz vagy a szájhoz érni!

3. Köhögéskor vagy tüsszentéskor el kell takarni a szájat - de nem kézzell! Mindig használni kell zsebkendőt. Ha nincs más megoldás, a könyökhajlatba kell köhögni, tüsszenteni. A használt zsebkendőt rögtön ki kell dobni egy zárható szemetesbe, nem szabad zsebben, vagy az asztalon, táskában őrizgetni!

4. Kerülni kell a közvetlen érintkezést olyan személyekkel, akik influenza-szerű tüneteket mutatnak (láz, köhögés, stb.).

5. Lehetőség szerint kerülni kell a kézfogást, az ölelést vagy a puszilkodást üdvözléskor.

6. Ha megoldható, akkor lehetőség szerint kerülni kell a tömegközlekedési eszközök használatát, ha lehet, akkor inkább sétálni vagy biciklizni. Ha elkerülhetetlen a tömegközlekedéssel való utazás, akkor érdemes kesztyűt használni, vagy lehetőleg nem érinteni meg semmit a járművön. És utána, amint lehetséges, kezet kell mosni!

Kérünk minden kollégát, hogy ezekre a higiéniai szabályokra az ügyfelek figyelmét is hívja fel!

Ön itt van: Kezdőlap Hírek