.

Meghívó a hajléktalanellátás pályázatairól szóló szakmai megbeszélésre

A Hajléktalanokért Közalapítvány ez úton meghívja a hajléktalanellátó szervezeteket, hogy a közalapítvány által bonyolított éves pályázati felhívások kapcsán szakmai megbeszélésen – közös gondolkodáson, vitán – vegyenek részt.

A megbeszélésen az idei, KONV és KMR azonosítójú pályázat támogatások céljairól lesz lehetőség közösen gondolkodni és vitatkozni. A közalapítvány a szakmai megbeszélés eredményeképp kíván arról dönteni, hogy az alapvető feladatok támogatása (mint pl. egészségügyi programok, eszközbeszerzések, stb.) és a fejlesztést szolgáló programok (pl. önálló lakhatás támogatása, foglalkoztatás, új szolgáltatások bevezetése, stb.) milyen súllyal szerepeljenek a pályázati felhívásokban.

Kérjük, hogy azok a kollégáik vegyenek részt a megbeszélésen, akik szervezetük benyújtandó pályázati programjairól érdemben dönteni szoktak!

A megbeszélés ideje: 2020. február 5. 11.00-13.00. óra

JELENTKEZÉS: 2020. JANUÁR 29. (SZERDA) 16.00-IG

A megbeszélés Budapesten lesz, a sok érintett miatt a pontos helyszínről a résztvevők számának ismeretében a későbbiekben döntünk és küldünk értesítést. Kérjük tehát, hogy aki szervezete nevében részt kíván venni, e-mailben jelentkezzen, nevének és szervezetének megadásával:

e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ön itt van: Kezdőlap Hírek Meghívó a hajléktalanellátás pályázatairól szóló szakmai megbeszélésre