.

Pályázatok

A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2018.

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány ismét megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját. 

A konferencia időpontja: 2018. szeptember 13-14. (csütörtök - péntek)

Helyszíne: Riviéra Parkhotel (8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5.)

A rendezvényre a jelentkezési lap kitöltésével, kizárólag e-mailen keresztül lehet regisztrálni. A jelentkezési lapot kérjük személyenként kitölteni, és azt önálló dokumentumként (doc. vagy docx. formátumban) elküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 

A jelentkezés határideje: 2018. augusztus 27. (hétfő)

A rendezvényről az alábbi elérhetőségeken adunk felvilágosítást:

Regisztrációval kapcsolatosan: Varga Adrienn, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-70/336-3095

A konferenciával kapcsolatos egyéb kérdésekben: Asztalos Gábor: 06-30/517-9464

Letölthető dokumentumok:

Pályázati felhívás

a Kiskunhalas, 4807/1/A/7 hrsz. ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására a Hajléktalanokért Közalapítvány, mint a Kiskunhalas, 4807/1/A/7 hrsz. ingatlan vagyonkezelője egyfordulós nyilvános pályázatot hirdet, a Magyar Állam tulajdonában és a Hajléktalanokért Közalapítvány vagyonkezelésében álló Kiskunhalas 4807/1/A/7 helyrajzi számú ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására.

A pályázati felhívás letöltése

Alkategóriák

Ön itt van: Kezdőlap Pályázatok Pályázatok