.

Közalapítványi Iroda működésére vonatkozó információk (2020.03.18. -tól visszavonásig)

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden pályázót és támogatott szervezetet, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány pályázati irodájának működése jelenleg is zavartalan, azonban az új koronavírus miatt kialakult helyzetre tekintettel, a következő gyakorlati változtatásokról döntöttünk, melyet kérünk, hogy vegyen mindenki figyelembe:

 

1.A Közalapítványi Iroda munkatársai jelenleg e-mailen és mobiltelefonon keresztül elérhetőek, munkaidőben (hétköznap reggel 9 és délután 16 óra között):

  • HKA központi e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Maróthy Márta, irodavezető

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mobil: +36-30-316-5063

Pályázati tanácsadás: 2019-NM és 2019-2-NM kódú pályázatokkal kapcsolatban

  • Asztalos Gábor, pályázati iroda munkatárs

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mobil: +36-30-517-9464

Pályázati tanácsadás: 2019-20-DISZP és 2019-20-KMR kódú pályázatokkal kapcsolatban

  • Varga Adrienn, pályázati iroda munkatárs

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mobil: +36-70-336-3095

Pályázati tanácsadás: 2019-20-KONV kódú pályázatokkal kapcsolatban

Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy a fent megadott elérhetőségeken keresse a pályázati iroda munkatársait! 

Személyes és postai úton történő ügyintézést, egyeztetést csak halaszthatatlan vagy előre egyeztetett esetekben biztosítunk, valamint a központi vezetékes telefonon az iroda munkatársai jelenleg nem elérhetőek. 

2.A 2019-20-DISZP, -KMR, -KONV, a 2019-NM és 2019-2-NM azonosító kódú pályázatok szakmai beszámolójának és pénzügyi elszámolásának, továbbá támogatási szerződésének, módosítási kérelmének, és a módosításoknak postai úton történő megküldésétől eltekintünk. Kérjük, hogy a felsorolt kódú pályázatok dokumentumainak megküldésére vonatkozó határidőket, csak elektronikus úton tartsa be mindenki! Így a szerződések, kérelmek, módosítások beküldése kizárólag e-mailen keresztül történjen. A szakmai és pénzügyi beszámolókat a szokásos módon: Word és Excel formátumban kérjük beküldeni (szakmai beszámoló c. dokumentum, pénzügyi számlaösszesítő, önerő elszámolás összesítő és 1. számú melléklet továbbra is aláírás nélkül, tehát nem kérjük beszkennelni). A beszámolókhoz tartozó számlákat és egyéb mellékleteket kérjük, hogy továbbra se küldjétek meg nekünk e-mailen keresztül! Minden pályázót a megadott program e-mail címeken keresztül értesíteni fogunk a postai beküldés új határidejéről!

3.A folyamatban lévő pályázati programok határidejére vonatkozó módosítási kérelmeket, melyeket a jelenlegi helyzet miatt, szüneteltetni szükséges, vagy megkezdése nem lehetséges – 2020. augusztus 31-ig történő meghosszabbítását a Közalapítvány el fogja fogadni. Minden további fennakadással, átcsoportosítással kapcsolatban kérjük, hogy egyeztessetek a pályázati irodával.

4.A 2019-20 éveben támogatott pályázati programok helyszíni ellenőrzését a Közalapítványi Iroda határozatlan időre elhalasztja, a koronavírusra érvényben lévő korlátozások és a járvány-helyzet függvényében értesítünk minden érintetett szervezetet az ellenőrzések későbbi időpontjairól. A rendkívüli helyzetre való tekintettel, kérünk minden támogatott szervezetet, hogy folyamatban lévő pályázati programját részletes fényképes dokumentációval lássa el. Így különösen kérjük a beszerzett eszközök, termékek (és azok ügyfeleknek történő átadásait – egy-egy alkalommal), csoportos foglalkozások, szupervíziók, csapatépítések, támogatott lakhatások fényképes dokumentálását!

A fent leírtak, visszavonásig érvényesek, kérünk minden kollégát, hogy e szerint járjanak el a pályázati és egyéb Közalapítványon keresztül bonyolítandó ügyintézéseikkel kapcsolatosan, és természetesen nyugodtan használják a megadott elérhetőségeinket.

Együttműködéseteket előre is köszönjük!

Minden kollégának, intézménynek, ellátónak kitartást és erőt kívánunk az elkövetkező időszakra!

Üdvözlettel: a Közalapítványi Iroda munkatársai

 

Ön itt van: Kezdőlap Pályázatok Pályázati hírek Közalapítványi Iroda működésére vonatkozó információk (2020.03.18. -tól visszavonásig)