.

Segédletek a szakmai beszámoló és pénzügyi elszámolás elkészítéséhez a 2015. Január 1. után meghirdetett pályázati programok esetében

A támogatási szerződésben rögzített feladatok, kötelezettségek teljesítését követően a szerződés 5. D. Pontjában rögzített határidőn (általában a feladat végső megvalósítási határidejét követő 30 napon) belül a támogatottnak beszámolót kell benyújtani, amely két részből: szakmai beszámolóból és pénzügyi elszámolásból áll (a továbbiakban: beszámoló).

A beszámolót papír alapon kell elkészíteni és 1, azaz egy példányban kell megküldeni a hajléktalanokért közalapítvány postacímére: 1380 budapest, pf. 1155.

A pénzügyi elszámolás részét képező számlaösszesítőt Excel formában, elektronikus úton is meg kell küldeni a hajléktalanokért közalapítvány e-mail címére: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Az e-mail tárgyában kérjük, tüntessék fel a „beszámoló” megjegyzést és a program azonosítószámát!

Az elszámoláshoz kapcsolódó dokumentumok, segédletek:

Ön itt van: Kezdőlap Pályázatok Pályázati segédletek Segédletek a szakmai beszámoló és pénzügyi elszámolás elkészítéséhez a 2015. Január 1. után meghirdetett pályázati programok esetében