.

Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2018.

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2018-ban is megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

Az Országos Konferencián ismét lehetőséget szeretnénk biztosítani programok, intézmények, a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek munkájának bemutatkozására. Ennek érdekében lehetőség van a hotel aulájában standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok, könyvek terjesztésére. Amennyiben információs standot kívánnak állítani, vagy saját pulttal részt venni, kérjük, küldjék el a szervezet nevét, és a kapcsolattartó elérhetőségeit. 

A standok igénylésére leadott jelentkezést, 2018. augusztus 15-ig várjuk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A konferencia végleges programjáról a közalapítvány kuratóriuma dönt. A rendezvény meghívóját és a regisztrációs lapot várhatóan július végén tesszük közzé honlapunkon, valamint elektronikus úton is megküldjük a regionális diszpécserszolgálatok részére, akik továbbítják a hajléktalanellátó szervezetek felé.

A konferencia résztvevőinek, várhatóan 7.000 Ft/fő hozzájárulást kell fizetni, függetlenül attól, hogy a résztvevő milyen szolgáltatásokat vesz igénybe.

HELYSZÍN: RIVIÉRA PARK HOTEL 8563 Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5.

IDŐPONT2018. szeptember 13-14.

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények Konferencia 2019 Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2018.