.

A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2015.

A Hajléktalanokért Közalapítvány 2015. Szeptember 3 - 4-én 

rendezte meg a Hajléktalanellátás országos konferenciáját. 

Minden előadónak, szekcióvezetőnek, és résztvevőnek köszönjük az aktív közreműködést!

Letölthető anyagok:

  1. Beharangozó
  2. Konferencia ismertető/pdf
  3. Szekcióülések részletes ismertetője/pdf
  4. Hajléktalanügyi teendők 2015/pdf (HÜT 4.0 verzió)
  5. Jelentkezési lap/doc
  6. Tervezett program docx/pdf

Az előadásokról készült videók megtekintése (YouTube):

2015. Szeptember 3. csütörtök 

2015. Szeptember 4. péntek 

Visszajelzés a szekcióülésekről

1. Közterületen ne éljenek és ne aludjanak emberek?! (alcím: Speciális kihívások az utcai szolgáltatások kapcsán) – Szekcióvezető: Morva Emília (Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület)

2. Hotelszolgáltatás, tartós elhelyezés, intézményi szakellátás? (alcím: A hajléktalanellátás szállásnyújtó szolgáltatásai előtt álló kihívások) – Szekcióvezető: Breitner Péter (Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei)

3. Aki képes rá, lakjon Önálló lakhatásban! (alcím: A támogatott lakhatási programok eredményei, nehézségei, alternatív elhelyezési lehetőségek) – Szekcióvezető: Stankovics Erika (Savaria Rehab Team Szociális Szolgáltató és Foglalkoztatási NKft.)

4. A hajléktalan ember és a munka? (alcím: Foglalkoztatást célzó kísérleti jellegű programok, közfoglalkoztatás) – Szekcióvezető: Zsabka Attila (SZMJV Kríziskezelő Központ) Helyszín: főépület, földszint, 2. terem

5. Ki is a hajléktalan? (alcím: Az utca emberének véleménye a hajléktalan emberről és a hajléktalan ember véleménye a hajléktalanellátásról) – Szekcióvezetők: Gurály Zoltán (Menhely Alapítvány) és Szabó Andrea (Február Harmadika Munkacsoport) a szekcióülésen használt prezentációk letöltése

6. Mit is kellene csinálni? és azt kinek? (alcím: A Hajléktalanügyi teendők 2015. című szakértői anyag megvitatása) – Szekcióvezető: Dr. Győri Péter (Menhely Alapítvány)

7. Utcai szociális munka, de hogyan? (alcím: Az utcai szociális munka módszerének lehetséges változásai, dilemmái a Hajléktalanügyi teendők 2015. című szakértői anyag alapján) – Szekcióvezetők: Kármán Erika (tréner) és Farkas Mónika (Hajléktalanokért Közalapítvány)

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények Korábbi konferenciák A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2015.