.

Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2017.

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2017-ben is megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

A konferencia tervezett 

Időpontja: 2017. Szeptember 7-8. 

Helyszíne: Riviéra parkhotel, Balatonföldvár

 Az Országos Konferencián ismét lehetőséget szeretnénk biztosítani programok, intézmények, a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek munkájának bemutatkozására. Ennek érdekében lehetőség van a hotel aulájában standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok, könyvek terjesztésére, szociális vásár jelleggel. Amennyiben információs standot kívánnak állítani, vagy saját pulttal részt venni, kérjük, küldjék el a szervezet nevét, és a kapcsolattartó elérhetőségeit.

A standok igénylését 2017. augusztus 15-ig várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A konferencia végleges programjáról a közalapítvány kuratóriuma dönt. A rendezvény meghívóját és a regisztrációs lapot várhatóan július hónapban tesszük közzé honlapunkon, valamint elektronikus úton is megküldjük a regionális diszpécserszolgálatok részére, akik továbbítják a hajléktalanellátó szervezetek felé. A konferencia résztvevőinek a tavalyi évhez hasonlóan, idén is hozzájárulást (várhatóan 6.000 Ft/fő) kell fizetni, függetlenül attól, hogy a résztvevő milyen szolgáltatásokat vesz igénybe. 

A konferenciával kapcsolatban felvilágosítást ad Varga Adrienn a +36/70/336-3095 vagy a +36-1/261-77-04 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.

Budapest, 2017. június 9.

 

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények Korábbi konferenciák Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2017.