.

Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2022.

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány, 2022-ben ismét megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

A konferencián lehetőséget adunk programok, intézmények, a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek munkájának bemutatására. Ennek érdekében lehetőség van a helyszínen standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok, könyvek terjesztésére.

A standok igénylésére leadott jelentkezést, 2022. augusztus 31-ig várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. - Kérjük, küldjék el a szervezet nevét, és a kapcsolattartó elérhetőségeit.

A konferencia végleges programjáról a közalapítvány kuratóriuma dönt. A rendezvény meghívóját és a regisztrációs felületet várhatóan július végén tesszük közzé honlapunkon, valamint elektronikus úton is megküldjük a regionális diszpécserszolgálatok részére, akik továbbítják a hajléktalanellátó szervezetek felé.

A konferencia résztvevőinek, 12.000 Ft/fő hozzájárulást kell fizetni, függetlenül attól, hogy a résztvevő milyen szolgáltatásokat vesz igénybe.

A konferencia tervezett

helyszíne: Riviéra Park Hotel 8563 Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5.

időpontja: 2022. szeptember 7 - 8. (szerda - csütörtök)

Konferenciával kapcsolatos kérdés, egyeztetés esetén, keressék a konferencia szervezőit:

Nyéki Krisztina 

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

mobil: +36-70-335-4888 

Farkas Mónika

mobil: +36-30-749-5731 

 

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények Korábbi konferenciák Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2022.