.

RSZTOP Hírek, információk

RSZTOP-2017 tárgyú közbeszerzési eljárás eredmények

A "Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása RSZTOP-2017" tárgyú közbeszerzési eljárás eredményeként 2017. június 1-jétől immár országosan biztosítjuk a napi egyszeri meleg étkezést a hajléktalan emberek számára. Az alább letölthető táblázat tartalmazza a közbeszerzésben érintett szervezeteket, helyszíneket, és a kiosztásra kerülő ételadagok számát.

Táblázat letöltése

Tájékoztató: együttműködő partnerek kiválasztása

Elbírálásra kerültek az „Együttműködő partnerek kiválasztása a hajléktalan emberek részére történő kiegészítő étkeztetés szolgáltatás biztosításához a Közép-Magyarország régió területén” c. 2018-20-RSZTOP-KMR kódú, és az „Együttműködő partnerek kiválasztása a hajléktalan emberek részére történő kiegészítő étkeztetés szolgáltatás biztosításához a konvergencia régió területén” c. 2018-20-RSZTOP-KONV kódú nyílt pályázatok, az eredmények az alábbi táblázatban érhetőek el.

Táblázat letöltése

Álláshirdetés: adminisztrátor

Munkakör megnevezése: Adminisztrátor

Munkáltató: Hajléktalanokért Közalapítvány (RSZTOP projektiroda)

Munkavégzés helye: 1111 Budapest, Zenta utca 1.

Munkavégzés időtartama: Határozott idejű: 2017. 07. 15. - 2020. december 31.

Próbaidő: hat hónap

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő, rendes munkarend

Bővebben...

Álláshirdetés: Szakmai asszisztens-monitorozó

Munkakör megnevezése: Szakmai asszisztens-monitorozó

Munkáltató: Hajléktalanokért Közalapítvány (RSZTOP projektiroda)

Munkavégzés helye: 1111 Budapest, Zenta utca 1.

Munkavégzés időtartama: Határozott idejű, 2017. 07. 15. - 2020. december 31.

Próbaidő: hat hónap

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő, rendes munkarend

Bővebben...

Tájékoztató

Tájékoztató konzerv egytálételt, készételt tartalmazó étkezési csomagok minimum és maximum napi adagszám keretéről a megvalósító telephelyek tekintetében

Az „Együttműködő partnerek kiválasztása a hajléktalan emberek részére történő kiegészítő étkeztetés szolgáltatás biztosításához a Közép-Magyarország régió területén” c. 2018-20-RSZTOP-KMR kódú, és az „Együttműködő partnerek kiválasztása a hajléktalan emberek részére történő kiegészítő étkeztetés szolgáltatás biztosításához a konvergencia régió területén” c. 2018-20-RSZTOP- KONV kódú nyílt pályázatok, valamint a projektteljesítést szabályozó beszerzési eljárás során

jóváhagyott konzerv egytálételt, készételt tartalmazó étkezési csomagok napi adagszámának minimum és maximum kerete az együttműködési partnerségben álló megvalósító telephelyekre vonatkozóan az alábbi táblában érhetők el:

A Hajléktalanokért Közalapítvány árajánlatkérő felhívást tesz közzé szakértői dietetikai feladatok elvégzésére

A Hajléktalanokért Közalapítvány árajánlatkérő felhívást tesz közzé szakértői dietetikai feladatok elvégzésére (30 darabos kiegészítő étel-receptúra véleményezése, szükség szerint bővítése, kiegészítése, illetve leírása) a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP-3.1.1-16-2016-00001) részét képező Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása elnevezésű projekt keretében 2017. január 2. és 2020. december 31. között hűtött, előre csomagolt étkezési csomagok lefőzésére és kiszállítására vonatkozó szolgáltatásbiztosításhoz kapcsolódóan.

A dokumentum letöltése

Ön itt van: Kezdőlap RSZTOP Hírek