.

Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2018.

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2018-ban is megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

Az Országos Konferencián ismét lehetőséget szeretnénk biztosítani programok, intézmények, a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek munkájának bemutatkozására. Ennek érdekében lehetőség van a hotel aulájában standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok, könyvek terjesztésére. Amennyiben információs standot kívánnak állítani, vagy saját pulttal részt venni, kérjük, küldjék el a szervezet nevét, és a kapcsolattartó elérhetőségeit. 

A standok igénylésére leadott jelentkezést, 2018. augusztus 15-ig várjuk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A konferencia végleges programjáról a közalapítvány kuratóriuma dönt. A rendezvény meghívóját és a regisztrációs lapot várhatóan július végén tesszük közzé honlapunkon, valamint elektronikus úton is megküldjük a regionális diszpécserszolgálatok részére, akik továbbítják a hajléktalanellátó szervezetek felé.

A konferencia résztvevőinek, várhatóan 7.000 Ft/fő hozzájárulást kell fizetni, függetlenül attól, hogy a résztvevő milyen szolgáltatásokat vesz igénybe.

HELYSZÍN: RIVIÉRA PARK HOTEL 8563 Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5.

IDŐPONT2018. szeptember 13-14.

Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2017.

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány 2017-ben is megrendezi a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

A konferencia tervezett 

Időpontja: 2017. Szeptember 7-8. 

Helyszíne: Riviéra parkhotel, Balatonföldvár

A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2016.

A Hajléktalanokért Közalapítvány 2016. Szeptember 7 - 8-án rendezte meg a Hajléktalanellátás országos konferenciáját. 

Minden előadónak, szekcióvezetőnek, és résztvevőnek köszönjük az aktív közreműködést!

Letölthető anyagok:

Az előadásokról készült videók (YouTube) megtekintése, prezentációk letöltése:

2016. Szeptember 7. szerda

2016. Szeptember 8. csütörtök

Visszajelzés a szekcióülésekről

1. Kiutak a hajléktalanságból: ellátottak és az ellátórendszer stratégiái – Szekcióvezetők: Hegedűs József, Horváth Vera, Somogyi Eszter, Teller Nóra (Városkutatás Kft.)Az előadáson használt prezentáció letöltése

2. Az utcai munka mai kihívásai és feladata a múlt kísértései mellett – Szekcióvezető: Lőrincz Norbert (Hajléktalanokért Közalapítvány), felkért hozzászólók: Kozma Attila (BMSZKI), Szenes Zoltán (Periféria Egyesület)

3. Befogadó szálláshelyek gyakorlata - célok, feladatok, eszközök, tapasztalatok – Szekcióvezetők: Szabó Károly és Horváth Sándor (BMSZKI)

4. HAJSZOLT és Tízek, avagy kell-e nekünk szakmai érdekképviselet? – Szekcióvezető: Ghyczy Gellért (HAJSZOLT Egyesület)

5. A lakásvesztés mint trauma – Deprivált kliensek mentális támogatása – Szekcióvezetők: Fehér Boróka (BMSZKI), Besenyei György (Hajlék Nélküliek Jövőjéért Alapítvány)

6. Szociális munkás? Szociális portás? – Hogyan lesz ebből életpályamodell? – Szekcióvezető: Varga Péter (Hajléktalanokért Közalapítvány)

7. Lakhatási projektek interaktív bemutatása - szituációk eljátszása és átbeszélése a szekció résztvevőinek bevonásával – Szekcióvezető: Dudás Krisztián (Menhely Alapítvány), a szituációs játék vezetői: a Menhely Alapítvány Sarokház projektjének munkatársai

Alkategóriák

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények