.

A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2021.

A Hajléktalanokért Közalapítvány idén 2021. szeptember 9 – 10. között ismét megrendezte a Hajléktalanellátás Országos Konferenciáját.

Minden előadónak, szekcióvezetőnek, és résztvevőnek ezúton is köszönjük az aktív közreműködést!

Bővebben: A Hajléktalanellátás Országos Konferenciája 2021.

Hajléktalanellátás Országos konferenciája, az előadások videói

A konferencián elhangzott előadásokról készült videó anyagok elérhetővé váltak a Közalapítvány YouTube csatornáján.

Ezúton is köszönjük minden előadónak és szekcióvezetőnek a színvonalas és tartalmas előadásokat, beszélgetéseket.

Konferencia – kiállítás 2019.

A konferencia ideje alatt,  a hotel aulájában a hajléktalanellátó szervezetek különböző formaruháiból (pólók, mellények, sapkák, stb.) összeállított kiállítás lesz látható, melyhez továbbra is szeretnénk kérni a segítségeteket.

Szeretnénk megkérni minden hajléktalanellátó szervezetet, aki rendelkezik saját logóval ellátott pólóval / pulcsival / mellénnyel / sapkával, stb., egyszóval bármilyen formaruhával melyet szívesen felajánlana erre a célra, hogy MIELŐBB juttassa el a Hajléktalanokért Közalapítvány irodájába: 1067 Budapest, Szobi utca 3., 2. emeleti iroda, postacím: 1138 Budapest, Pf. 1155.

Bővebben: Konferencia – kiállítás 2019.

Standok igénylése Konferencia 2019.

A konferencián ismét lehetőséget szeretnénk biztosítani programok, intézmények, a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek munkájának bemutatkozására. Ennek érdekében lehetőség van a hotel aulájában standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok, könyvek terjesztésére. Amennyiben információs standot kívánnak állítani, vagy saját pulttal részt venni, kérjük, küldjék el a szervezet nevét, és a kapcsolattartó elérhetőségeit. 

A standok igénylésére leadott jelentkezést, 2019. augusztus 31-ig várjuk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények