.

Pályázati információs nap (2022-23-KMR kódú pályázat)

Tisztelt pályázók, kedves kollégák!

A sikeres pályázatok érdekében a Hajléktalanokért Közalapítvány a „Hajléktalan személyek ellátásának megszervezése a Közép-Magyarországi régióban 2022-23” című, 2022-23–KMR kódú pályázati felhívással kapcsolatban információs napot szervez:

2022. MÁJUS 4-ÉN (SZERDA) 11.00 ÓRÁTÓL

 a Közalapítványi Iroda nagytermében (1067 Budapest, Szobi utca 3. II. emelet).

A megbeszélésen lehetőség lesz a pályázati felhívással kapcsolatos szakmai kérdések, és az eljárással kapcsolatos adminisztratív követelmények tisztázására.

A könnyebb tervezhetőség érdekében kérjük, hogy részvételi szándékukat 2022. április 29-ig (péntek 12.00-ig) jelezni szíveskedjenek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

A pályázatról további részletek, és a pályázat beadásához szükséges dokumentumok elérhetőek a www.hajlektalanokert.hu oldalon, az Aktuális pályázati felhívások menüpontban.

A fenti e-mail címen írásban is várjuk kérdéseiket a pályázati felhívással kapcsolatban. Előzetes időpont-egyeztetést követően személyes konzultációra is lehetőséget biztosítunk. Ilyen igény esetén kérjük, keressék a Közalapítványi Iroda munkatársait e-mailben, vagy telefonon.

2022. 04. 21.

Üdvözlettel:

 Közalapítványi Iroda

Ön itt van: Kezdőlap Hírek Pályázati információs nap (2022-23-KMR kódú pályázat)