.

Konferencia – kiállítás 2019.

A konferencia ideje alatt,  a hotel aulájában a hajléktalanellátó szervezetek különböző formaruháiból (pólók, mellények, sapkák, stb.) összeállított kiállítás lesz látható, melyhez továbbra is szeretnénk kérni a segítségeteket.

Szeretnénk megkérni minden hajléktalanellátó szervezetet, aki rendelkezik saját logóval ellátott pólóval / pulcsival / mellénnyel / sapkával, stb., egyszóval bármilyen formaruhával melyet szívesen felajánlana erre a célra, hogy MIELŐBB juttassa el a Hajléktalanokért Közalapítvány irodájába: 1067 Budapest, Szobi utca 3., 2. emeleti iroda, postacím: 1138 Budapest, Pf. 1155.

 

Akiknek a személyes átadás, vagy a postaköltség gondot jelent azok legkésőbb a konferencia első napján (REGGEL), a regisztrációs pultban is leadhatják a formaruhákat. Kérjük, akik a helyszínen tervezik átadni a kiállításra szánt ruhadarabokat, előzetesen jelezzék nekünk.

Természetesen a beküldött ruhadarabokról készítünk átvételi elismervény, és a konferencia után (egyeztetett formában) visszajuttatjuk a szervezeteknek.

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények Konferencia – kiállítás 2019.